/ /

Olimpia Splendid AQUARIA S1 24 P Sušička vzduchu výkonná, dotykový panel a Wi-Fi

335,10 

Olimpia Splendid AQUARIA S1 24 P je vysoko výkonný odvlhčovač určený pre väčšie miestnosti. Spája vysoký odvlhčovací výkon s prevádzkou trojitého vzduchového filtra (protiprachový, aktívny uhlík a HEPA), komfortom dotykového panela a diaľkového ovládania cez integrované Wi-Fi.

Dostupné na objednávku

Dostupné na objednávku

EAN: 8021183020656
Na objednávku 3 - 7 dní.
V prípade výnimiek v doprave Vás budeme kontaktovať e-mailom.

-

Popis

Vysoký odvlhčovací výkon.

S kapacitou odvlhčovania až 24 litrov za 24 hodín je tento model vhodný pre miestnosti s rozlohou až do 100 m3, čo ho robí ideálnym pre väčšie priestory, kde je potrebné účinne regulovať vlhkosť vzduchu.

Trojstupňový filtračný systém.

Odvlhčovač je vybavený trojstupňovým filtračným systémom, ktorý zahŕňa prachový a peľový filter, filter s aktívnym uhlím na odstránenie nepríjemných pachov a HEPA filter na efektívne odstránenie mikročastíc, čím zabezpečuje čistý a zdravý vzduch vo vašom dome.

Integrované Wi-Fi.

Po stiahnutí príslušnej aplikácie je možné tento odvlhčovač ovládať pomocou smartfónu aj mimo domova, čo zabezpečuje maximálnu flexibilitu a pohodlie.

Rozsiahle funkcie.

Tento model disponuje indikátorom teploty a vlhkosti, časovačom od 1 do 24 hodín, priehľadnou odnímateľnou nádržou s rukoväťou, rôznymi rýchlosťami ventilátora (nízka/stredná/vysoká), funkciou automatického odmrazovania, detskou poistkou pre bezpečnosť detí, transportnými kolieskami pre ľahkú manipuláciu a alarmom plnej nádrže.

Rozmery a hmotnosť.

Š x V x H 367 x 610 x 274 mm,
hmotnosť 14,6 kg.

AQUARIA S1 24 P je spoľahlivým a efektívnym riešením pre kontrolu vlhkosti a zlepšenie kvality vzduchu vo väčších miestnostiach, zabezpečujúc čistý a zdravý vzduch pre všetkých obyvateľov domu.

Značky:
BabyOno (62)
BBB (26)
BIOSE (2)
BROS (1)
DOMACO (3)
Essity (143)
FAZZINI (22)
H3D (2)
MYLAN (1)
Nattou (7)
NESTLE (1)
OMRON (29)
QUIES (5)
Shummi (7)
SILCEP (3)
SOFIT (6)
Stada (1)
TOPVET (6)