/ / /

Tommee Tippee Made for Me™, Elektrická odsávačka mlieka na dva prsníky

203,39 

Tommee Tippee Made for Me™, Elektrická odsávačka mlieka na dva prsníky je výkonná elektrická odsávačka mlieka navrhnutá pre mamičky, ktoré potrebujú efektívne a rýchle odsávanie z oboch prsníkov súčasne. Táto odsávačka ponúka rôzne režimy odsávania, ktoré napodobňujú prirodzené dojčenie, a je vybavená technológiou, ktorá zabezpečuje pohodlné a tiché odsávanie.

Dostupné na objednávku

Dostupné na objednávku

EAN: 5010415236982
Na objednávku 3 - 7 dní.
V prípade výnimiek v doprave Vás budeme kontaktovať e-mailom.

-

Popis

Dvojité odsávanie.

Možnosť odsávať mlieko z oboch prsníkov naraz, čo šetrí čas a zvyšuje efektivitu procesu. Tento režim je ideálny pre zaneprázdnené mamičky, ktoré potrebujú rýchlo a efektívne odsávať mlieko.

Viacero režimov odsávania.

Odsávačka je vybavená rôznymi režimami stimulácie a odsávania, ktoré napodobňujú prirodzený sací rytmus dieťaťa. Mamičky si môžu prispôsobiť intenzitu a rýchlosť odsávania podľa svojich potrieb a pohodlia.

Tichá prevádzka.

Odsávačka je mimoriadne tichá, čo umožňuje diskrétne odsávanie, či už doma, v práci, alebo na verejnosti.

Pohodlné prsný nástavec.

Mäkký silikónový nástavec na prsník je ergonomicky tvarovaný, aby poskytoval maximálny komfort a minimalizoval nepohodlie počas odsávania.

USB nabíjateľná.

Odsávačka je vybavená dobíjateľnou batériou s USB nabíjaním, čo poskytuje flexibilitu a mobilitu, umožňujúc odsávať mlieko kdekoľvek bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti.

Jednoduché používanie a čistenie.

Dizajn odsávačky umožňuje jednoduchú manipuláciu, montáž a čistenie, čo zaručuje hygienické používanie a dlhú životnosť výrobku.

Kompaktný a prenosný dizajn.

Napriek tomu, že ide o dvojitú odsávačku, jej dizajn je kompaktný a ľahko prenosný, čo je ideálne pre mamičky na cestách.

Bez BPA.

Všetky časti odsávačky, ktoré prichádzajú do styku s mliekom, sú vyrobené z materiálov bez obsahu BPA, čo zabezpečuje, že odsávané mlieko je bezpečné pre vaše dieťa.

Tommee Tippee Made for Me™, Elektrická odsávačka mlieka na dva prsníky je ideálnou voľbou pre mamičky, ktoré hľadajú rýchle, pohodlné a efektívne riešenie na odsávanie mlieka z oboch prsníkov súčasne. Vďaka svojim pokročilým funkciám a prenosnému dizajnu poskytuje všetko, čo mamičky potrebujú pre úspešné dojčenie a odsávanie mlieka.

Dosiahol sa tvoj limi

Značky:
BabyOno (62)
BBB (26)
BIOSE (2)
BROS (1)
DOMACO (3)
Essity (143)
FAZZINI (22)
H3D (2)
MYLAN (1)
Nattou (7)
NESTLE (1)
OMRON (29)
QUIES (5)
Shummi (7)
SILCEP (3)
SOFIT (6)
Stada (1)
TOPVET (6)