NIVEA Urea & care Výživný krém, 300ml

8,54 

Nivea® Intenzívny ošetrujúci krém Urea pri pravidelnom používaní poskytuje veľmi suchej pokožke intenzívnu 72 h hydratáciu a upokojuje ju. Zloženie s 5 % ureou a dexpantenolom posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, a tým zabraňuje jej vysušovaniu. Nenarušuje prirodzenú mikrobiálnu vrstvu pokožky. Vhodné špeciálne na telo, lakte a chodidlá.

EAN: 9005800340388
Termín dodania 1 - 3 dní.
V prípade výnimiek v doprave Vás budeme kontaktovať e-mailom.

-

Popis

Koniec npríjemným pocitom.
Suché šupinky, nepríjemné svrbenie a pálenie. Tiež vás trápi suchá pokožka a už si neviete rady? A skúsili ste ureu? Tá úspešne bojuje proti extrémne suchej pokožke a napomáha jej regenerácii a hydratácii. Tiež zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky a udržuje ju hebkú v každom veku. Vyskúšajte prvú APC s ingredienciou obsiahnutou v lekárenských produktoch a rozlúčte sa so suchou pokožkou raz a navždy.
Krém so vzácnymi účinkami.
Poskytuje úľavu pre veľmi suchú pokožku tela, chodidiel i rúk. 
S obsahom 5 % urey rýchlo regeneruje pokožku.
Poskytuje rýchlu pomoc pre podráždenú pokožku.
Hydratuje, vyživuje, chráni.
Použitie.
Naneste primerané množstvo krému Urea & Care na suché miesta na pokožke rúk, nôh alebo iných častí tela. Potom krém dôkladne rozotrite, aby sa vsiakol. Urea obsiahnutá v kréme sa postará o dokonalú hydratáciu vašej pokožky.
Zloženie.
Aqua, Glycerin, Urea, Glyceryl stearate, Stearyl alcohol, Hydrogenated coco-glycerides, Dicaprylyl ether, Sodium lactate, PEG-40 stearate, Talc, Panthenol, Pantolactone, Lactic acid, Dimethicone, Xanthan gum, Citric acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Linalool, Parfum
Trvanlivosť po otvorení – 12 Mesiacov
Neobsahuje Konzervačné látky.

Značky:
BabyOno (62)
BBB (21)
BIOSE (2)
BROS (1)
DOMACO (3)
Essity (142)
FAZZINI (21)
H3D (2)
MYLAN (0)
Nattou (7)
NESTLE (0)
OMRON (29)
QUIES (3)
Shummi (7)
SILCEP (3)
SOFIT (6)
Stada (1)
TOPVET (6)